קונדילומה בבסיס הפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/09/2017 | 20:13 | מאת: בינמ

שלום הייתי אצל אורולוג לא מזמן מסיבה שאינה קשורה, ובמבט על הפין הוא כתב שיש לי קונדילומה בבסיס הפין. מכיוון שזה לא היה אורולוג של הקופה שלי, הלכתי לאחר מכן לאורולוג ששייך לקופה כדי לדבר על טיפול - הוא הסתכל ואמר שזו לא קונדילומה וככה נראה העור בפין וזה בסדר. לאחר מכן גם הבנתי שבכלל הייתי צריך להתייעץ עם רופא עור. מצרף תמונת תקריב, אשמח לחוות דעת.

יש צורך בקולפוסקופיה כדי לאבחן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה