בדיקת שתן לבירור מחלת מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/09/2017 | 00:22 | מאת: רועי

שלום בן 29 ובריא בד"כ. בעקבות חשד להדבקות במחלת מין (צריבה במתן שתן והפרשה לבנה-שקופה), ביצעתי כרגע בדיקת שתן כללית (ממתין לשאר הבדיקות שיגיעו). מצ"ב הבדיקה. לא יודע האם הערכים של ERYTHROCYTES LEUCOCYTES נחשבים תקינים?? * לא מצליח לצרף את התמונה, אנא העתיקו את את הקישור לשורת הכתובת: https://images.beok.co.il/UploadFiles/ForumMessagePics/111(3).JPG תודה!

תוכל להתקשר למרפאה שלנו 03-6956867 ולברר איך לשלוח את התוצאה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה