הדבקה מכוונת באיידס דרך בליעת דם בשתייה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/08/2017 | 10:44 | מאת: שואלת

שלום שאלה קצר מוזרה.. חברה שלי ואני בחו"ל ומישהו נתן לה לשתות משקה (היא לא בטוחה אם זה היה עם אלכוהול או לא). רצינו לדעת אם זה אפשרי להידבק מאיידס הכוונה היא לא מהמעבר מפה לפה(ידוע שרוק לא מעביר) אלא אם הוא במכוון הכניס דם לתוך הבקבוק מעורבב עם השתייה. האם הוירוס/חיידק יכול להחזיק מעמד בתוך שתייה קלה? היא אמרה שהיה לזה טעם מוזר.

כך לא נדבקים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה