ביצעתי חנקן ביבלת קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/08/2017 | 22:38 | מאת: קונדילומה

עברתי טיפול בחנקן ביבלת ליד האשך ,הרופא אמר לפחות שבוע עד שהוא ינשור ,השאלה שלי איך אני יכול לזרז את הנשירה?קיבלתי מרשם לקונדילוקס

איני משתמש בשיטת החנקן ו/או הקונדילוקס להסרת קונדילומה. מנסיוני עדיף הטיפול בלייזר בהכוונת קולפוסקופ לאחר בדיקה מקיפה בקולפוסקופ לכל אברי המין, פי הטבעת הפה הלוע האף והעינים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה