hiv וmssa.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/07/2017 | 19:59 | מאת: רועי

שלום עשיתי בדיקת לגילוי hiv כחודש לאחר המגע והיא יצאה שלילית, האם זה מספיק זמן כדי שהבדיקה תהיה מדויקת או שעדיין יש מקום לדאגה? ודבר שני עשיתי משטח אף לפני ניתוח והיא יצאה חיובית לmssa, האם יש קשר בין החיידק הזה לhiv?

תלוי בסוג הבדיקה ולכן אנא המשך לברר זאת מול המקום ששם עשית את הבדיקה.

05/07/2017 | 00:47 | מאת: רועי

עשיתי במדיקל סנטר הרצליה בדיקת hiv type 1&2 Ab+P24

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה