HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/10/2006 | 16:57 | מאת: ORI

תוך כמה זמן וירוס ה HPV נעךם מהגוף?אני מדבר על וירוס ולא על נגעים...?

שלום קשה לדעת אך מנסיוני באותם שחלו בקונדילומה והנגעים סולקו, אצל רובם [98%] תשובת ה PCR היתה שלילית [כלומר אין נגיפים] בתום הטיפול. בברכה ד"ש שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה