וירוס פפילומה- הדבקה עם קונדום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/03/2017 | 11:08 | מאת: עירית

שלום, לאחר שבדיקת פאפ יצאה לא תקין, עשיתי בדיקת קולפוסקופיה והרופא אמר שיש וירוס פפילומה. הוא לא שלח לבדיקת TYPING, רק אמר לחזור לביקורת בעוד חצי שנה. הבנתי שאפשר להדבק/להדביק בוירוס הזה גם עם קונדום. האם זה נכון? אם אקיים יחסי מין בתקופה הזו עם פרטנר עם קונדום, האם הוא יוכל להדבק? האם עלי להמנע מקיום יחסי מין (עם פרטנרים מתחלפים) עד שהוירוס יעבור?

הבנתי שאפשר להדבק/להדביק בוירוס הזה גם עם קונדום. האם זה נכון?- אפשרי אם אקיים יחסי מין בתקופה הזו עם פרטנר עם קונדום, האם הוא יוכל להדבק?= אפשרי גם כן האם עלי להמנע מקיום יחסי מין (עם פרטנרים מתחלפים) עד שהוירוס יעבור?= לשיקולך

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה