י ימי י ו ימי 12312312313123

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/03/2017 | 02:15 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב, ביום שישי קיימתי יחסי מין אוראליים עם גבר. כבר למחרת התחיל לי כאב גרון. הכאב לא עבר וביום שלישי כ4 ימים לאחר קיום היחסים הלכתי לרופא שבדק את הגרון ואמר שזה וירלי ולא נתן טיפול. למחרת התחילה הרגשה לא נעימה מעין שמאל ויש בה הפרשות.. אני קם בבוקר עם הפרשות מהעין השמאלית בלבד. קראתי באינטרנט ורדום שאולי זה תסמינים של מחלת מין. מה לעשות? האם זה יכול להיות זיבה? על אף שבאיבר המין אין שום הרגשה לא נעימה? האם יש טיפול שהוא לא אנטיביוטי? אציין שכשאני מסתכל בגרון אין תפליטים אך יש אודם. .

מה לעשות? = לגשת לרופא המיומן בתחום האם זה יכול להיות זיבה?= אפשרי על אף שבאיבר המין אין שום הרגשה לא נעימה? = אין קשר האם יש טיפול שהוא לא אנטיביוטי? = לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה