הרפס במספר מוקדים שחוזר על עצמו ובאותה צורה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/01/2017 | 18:33 | מאת: ליאור

שלום אני בן 40 פלוס ומזה כמה שנים בכל פעם שאני חלש (שפעת לדוגמא) פורצת אצלי סוג של אלרגיה או הרפס שבא לידי ביטוי ב : • בנפיחויות נקודתיות שמופיעות תמיד באותם מקומות בדיוק בעלי צבע אדמדם (קוטר כ- 2 ס"מ) מופיעות על : • קמיצה יד ימין 4 מוקדים • כף רגל שמאל 2 מוקדים • גרד במפסעה • פצע ורגישות באיבר המין (נדיר) • פצע על השפתיים (כהרפס) לפעמים כל הסימפטומים מופיעים ולפעמים חלק. נכון להיום בכל פעם שאני מרגיש שזה מגיע אני מיד נוטל ZOVIRAX 800MG 35TAB 3 פעמים ביום לחמישה ימים שרק מקטין את ההתפרצות אבל לא פותר את הבעיה והסבל. רציתי לדעת אם תופעה והסימפטומים שלי מוכרים ואם ידוע על איזה טיפול או מחקר אחר שיכול לעזור לי. תודה מראש

יש שלוקחים טיפול מניעה למשך כשנתיים. מציע שתתייעץ עם הרופא שלך.

25/01/2017 | 23:39 | מאת: ליאור

תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה