למה הלייזר הוא הכי טוב

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/01/2017 | 02:32 | מאת: גבי

חנקן לא עזר לי לקונדילומה וגם לא משחה וגם לא לקה. אמרו לי שלייזר הוא הכי טוב. למה? אני בן 27 וכבר יש לי קונדילומה 3 שנים גם בפין וגם בישבן. אני מפחד שלא יכנס בפנים.

טיפול בלייזר בהכוונת קולפוסקופ היא היעיל ביותר לרפא את הקונדילומה משום שבאמצעות הקולפוסקופ ניתן לראות נגעים שלא נראים בעינים, ניתן לדייק ולהסיר את כל הנגע, הכוויה הנותרת אחרי הלייזר היא בעומק 0.8 ממ [פחות ממילימטר] ולכן מתרפאת מהר, והלייזר גם מעודד את המע החיסון להשמיד את נגיפי ה HPV.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה