חוששת מהדבקה בהרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/01/2017 | 23:37 | מאת: מיכל

שלום רב, אני קצת מוטרדת בנוגע לאפשרות הדבקה בהרפס. שבוע שעבר הייתי אצל בן זוגי והתנשקנו. באותו זמן הכל היה בסדר. יום לאחר מכן (כבר לא הייתי איתו), הוא התחיל לחוש שהשפה העליונה שלו רדומה. יומיים אחרי זה הופיע לו הרפס וכעת הוא מתלונן על תחושה של רדימות באזור נרחב של הפנים. היה לי הרפס פעמיים בעבר, אבל אני חוששת מאוד מאפשרות הדבקה חוזרת. לא הייתי איתו ביום שהוא התחיל לחוש בתסמינים- האם יש לי סיבה לחשוש? אני יודעת שהרפס יכול לגרום למצב של בלאס פאלסי וזה הפחד הכי גדול שלי מאחר ובעבר סבלתי משיתוק בעצב הפנים (לא כתוצאה מהרפס אלא סיבוך של ניתוח)..

אכן יש אפשרות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה