קונדילומה ו- PCR תקראו!!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/10/2006 | 19:57 | מאת: חבל לזרוק כסף!!

ד"ר וקסלר שלום לפי טענותיך בדיקת pcr היא בדיקה שבה ניתן לזהות את הוירוס HPV לפי מידע של משרד הבריאות בדיקה זו אינה מגלה את הוירוס והיא בדיקה לאיתור מחלת הזיבה והכלמידיה. pcr זוהי בדיקת דם, ו-hpv אינו עובר בדם. אז ברור שב- 99% מהמקרים הוירוס יעלם... יותר נכון 100% כי אי אפשר לגלות אותו בבדיקה זו, הוא נמצא בתא ולא בדם !! מאוד מוזר...

20/10/2006 | 22:59 | מאת: שוורץ רינה

לכותב למעלה שכנראה נדבק בHPV ורוצה לקבל בכוח תשובה שעייתו פתירה אני אכן אומרת שוירוס הקונדילומה הינו וירוס שחולף בקרוב ל100% מהמקרים. בדיקת הפי סי אר אינננה !!! בדיקת דם אלא בדיקת ביופסיה עורית של שכפול גנטי.

23/10/2006 | 14:31 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר - מנהל הפורום

שלום, קבלת מידע שגוי. אכן HPV אינו מגיע לדם אך ה PCR אינה בדיקת דם. על השאר תוכל לקרוא באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה