היי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/10/2006 | 20:00 | מאת: ORI

תוך כמה זמן וירוס ה HPV נעךם מהגוף?אני מדבר על וירוס ולא על נגעים...?

שלום, שיעור ההיעלמות של הנגיפים מהגוף הוא 98% אחרי 3 חודשים. במקרים שנותרים חיוביים הרי שנקיטת סגנון חיים מתאים המעודד את המערכת החיסונית, מועיל לסילוק הנגיפים מהגוף. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה