בדיקת פאפ וקונדילימה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/12/2016 | 12:44 | מאת: יעל1

ד"ר שלום רב, התענייני (באיחור רב אומנם) בבדיקת פאפ שביצעתי לפני כשנתיים. מסרו לי שככל שתהיה בעיה הרופאת משפחה תעדכן אותי. קיבלתי היום את התוצאות ואני קצת בלחץ (בעיקר לאור העובדה שגילו לבן זוגי בשנה האחרונה קונדילומה). להלן התשובות של הבדיקה לפני שנתיים: specimen adequacy: less then optimal explanation: transformation zone is absent cytologic findings inflammatory smear - mild negative for intraepithlial lesion or malignancy תודה רבה!!!!

הבדיקה אינה טובה כל כך מבחינה טכנית, מבחינת איסוף התאים למשל. אין בה סרטן או טרום סרטן. היא מצביעה על דלקת ולא ידוע מאיזה מקור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה