כיני בושת - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/12/2016 | 21:53 | מאת: ממ

גיליתי שיש לי כינים במשפעה.. בבית מרקחת לא ידעו מה לתת לי כל התכשירים שלהם מיועדים לכיני ראש.. נתנו לי משהו שנקרא הדרין.(וזה לא עזר) הבנתי שהיה תכשיר ייעודי שנקרא פריודרם אבל הוא ירד מהמדף.. מה עושים? איזה תכשיר לבקש בבית המרקחת ???

בפורום לא מייעצים על תרופות. מציע שתפנה לרופא.

23/12/2016 | 02:00 | מאת: ממ

חשבתי שהפורום אמור לסייע... עכשיו סופש אין רופאים ועד שאני אקבע עם רופא אני עלול להדביק עוד אנשים..וחבל אני רוצה לסיים עם זה היה נחמד אם היית מנסה לכוון אותי לתכשיר מסויים גם בלי להגיד מפורשות את השם(אם זה אסור)כדי שאקנה אותו במקום לחכות לתור אצל הרופא שמי יודע מתי זה יהיה

זה לא ענין של נחמדות אלא ענין משפטי. תאר לעצמך שאתה אלרגי למרכיב כלשהוא שלא ידוע לי.

25/12/2016 | 23:12 | מאת: ממ

אל תדאג לא יקרה לי שום דבר ואני לא אלרגי לכלום אני רק צריך משהו שיחסל את הבעיה הזאת ונגמור תסיפור אתה יכול לדבר איתי טלפונית..

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה