צריבה בפין וגירוד מעט

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/12/2016 | 23:20 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור לאחר מין לא מוגן ביצעתי בדיקות למחלות מין .. ביצעתי בדיקות שתן שיצאו תקינות אך עדיין צורב ושורף לי בפין מעט. אומנם לא צריבה קשה אך מלווה טיפה בגרד ואי נוחןת מה יכול להיות מקור הבעיה?

אנא רשום את התוצאה במלואה ואשתדל לעזור לך.

04/01/2017 | 15:50 | מאת: אוריאן

להלן תוצאות הבדיקה דוקטור Nitrit (U) NEGATIVE Ketone (U) NEGATIVE Glucose (U) NEGATIVE Urobilinogen (U) NORMAL Bilirubin (U) NEGATIVE Protein (U) NEGATIVE Leucocytes (U) NEGATIVE Erythrocytes (U) NEGATIVE בקטריולוגיה Urine Culture תרבית שלילית Chlamydia Trachomatis DNA NEGATIVE GO Urine (PCR) לחץ לתוצאות Mycoplasma genitalium לחץ לתוצאות Ureaplasma urealyticum NEGATIVE Trichomonas Swab, PCR NEGATIVE

10/01/2017 | 15:42 | מאת: אוריאן

אשמח אם תענה לי דוקטור

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה