פצע בפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/10/2006 | 15:07 | מאת: שרונה

שלום רב, לבן זוגי הופיע פצע מוגלתי (דומה לאקנה) באזור הפין(לא באזור הכיפה). האם יש צורך לגשת להבדק?ואם כן היכן? אשמח לקבל את עצתך, תודה, שרונה.

שלום, לרוב זה חסר משמעות וחולף. עקבו אחרי זה וראו לאן זה מתפתח. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה