המוטציות בנגיף האיידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/10/2006 | 14:03 | מאת: נננננ

רציתי לדעת אם אתה יכול להמליץ לי על מקורות מידע נרחבים בעברית העוסקים במוטציות בנגיף האיידס, בעיקר סוגי המוטציות (subtypes) וסטטיסטיקות שונות העוסקות במוטציות. תודה שהקדשת לי מזמנך.

שלום, אציע לך את מה שאני עושה - מחפש באינטרנט. נסה גם באגודה לתכנון המשפחה - דלת פתוחה אצל המידען - אליוט 5101511. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה