קיימתי יחסים אנאליים ויש לי שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/10/2006 | 23:53 | מאת: קורן

קיימתי יחסים אנאליים עם מישהי שאני יודע בבטיחות שאינה לוקחת סמים או דברים דומים יומיים שלושה לאחר מכן הופיע לי מין פצע על איבר המין שאם נגעתי בו הוא כאב ניסיתי למחוץ אותו אולי יקרה משהו מרוב לחץ כבר והאזור קצת התנפח האם עלי לגשת לבדיקה רפואית?

16/10/2006 | 23:54 | מאת: קורן

רן להוסיף שקיימתי את היחסים ללא קנדום

21/10/2006 | 13:44 | מאת: אתה בבעייה

.

שלום, עד מתי הינך מתכוון להמתין לפני שתיגש לבדיקת רופא? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה