מחלת הרפס 2 בנרתק

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/10/2006 | 21:26 | מאת: אריאלה פינשטייו

קבלתי טיפול תרופתי להרפס 2 ב15.10.06 (10 כדורי Valthrex) ל5 ימים ומשחה להקלת הכאב. כמה זמן כדי להמנע מיחסי מין אחרי גמר הטיפול והאם ממולץ שבן זוגי אשר גם מקבל טיפול תרופתי יהקפיד להשתמש בקונדום אם אני מקיימת יחסי מין רק איתו ואם כן, אז לצמיתות?

שלום, ההרפס מדבק גם כשאין נגעים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה