קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/10/2006 | 08:35 | מאת: ר

אני צריכה להתגייס בקרוב ולצערי הרב התגלתה אצלי קונדילומה. איך זה משפיע על הפרופיל? איך אני אהיה במעקב וטיפול (פאפ,קולפוסקופיה) בצבא? אם יש לי CIN1,2,3 או יבלות זה משפיע על הפרופיל?

שלום, על הפרופיל זה לא ישפיע. אני ממליץ לסיים עם הבעיה לפני תחילת השרות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה