האם אפשר להדבק באיידס?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/10/2006 | 05:48 | מאת: סער

האם אפשר להדבק באיידס ללא החדרה של איבר מין ללא קונדום? 1. אני מתכוון שנניח והחדרתי את איבר המין עם קונדום ולא גמרתי ואז הורדתי את הקונדום והיא מצצה לי ושיפשפתי והיא עזרה לי - האם אפשר להדבר אם היו שאריות מהאיבר מין שלה על הקונדום? 2. נניח שהחדרתי לה עם קונדום ולא גמרתי ואחרי זה המשיכה למצוץ לי עם קונדום כדי שאגמור - ואחרי זה נישקתי אותה - האם אפשר להדבק אם משהו נשאר לה על הפה. אני פשוט משתגע איך אפשר להתגונן מפני המחלות אפילו אם אתה שם קונדום בעת חדירה - כי נראה לי שאפילו מנשיקה אפשר להדבק אם יש שאריות שלא רואים. כל רטיבות - מפחידה אותי - כי אני חושש שזה מהאיבר מין וזה יכול להכנס לי לגוף. וגם שמורידים את הקונדום - זה מפחיד אותי כי יכול להיות שאפשר להדבק מהרטיבות שעל הקונדום כתוצאה מההחדרה? השאלה כמה זמן הנגיף יכול לשרוד בחוץ.

שלום, בכל הפוזות שתארת אפשר להידבק באיידס, אלא אם כן.........נבדקתם ואין לכם את הנגיפים. פשוט, לא? אגב דברי נכונים גם לשורה ארוכה של מחלות המועברות במגע מיני כמו דלקת כבד וקונדילומה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה