HERPES

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/10/2006 | 11:33 | מאת: PPP

הנה תוצאות הבדיקה מה זה אומר??? HERPES HSV1 IgG NEGATIVE HERPES HSV2 IgG NEGATIVE HERPES HSV 1+2 IgM NEGATIVE האם הבדיקות הללו הם הבדיקות להרפס ? האם יש בדיקות אחרות ? האם אפשר לישון בשקט?

12/10/2006 | 11:34 | מאת: PPP

האם יש מצב לFALSE NEGATIVE מה הסיכוי לזה?

שלום, אם זה מטריד אותך [ואין סיבה לכך] אתה יכול לישון בשקט באופן זמני משום שהתוצאות מראות שטרם נחשפת לנגיפי ההרפס 1+2. במוקדם או במאוחר חלק מהתשובות יהפוך להיות חיובי, כי זה מה שקורה אצל מרבית האנשים. אפשר בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה