פצעון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/10/2006 | 11:28 | מאת: ofer

שלום היה לי היום פצעון על האשכים ופוצצתי אותו מה זה יכול להיות???יש לציין שעשיתי בדיקה להרפס לא מזמן ויצאתי שלילי...?

שלום, פצעונים שם מאד שכיחים אינם מקור לדאגה. אם זה יחזור ויחזור יש על מה לדבר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה