לא מחלות, אבל

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/10/2006 | 10:22 | מאת: ג'פרי

דוקטור שלום. מדובר אולי בתופעה שלא ניתן לכנותה מחלה. שמתי לב, שכשאני מתחיל לקיים מערכת יחסים מינית (כמו הנוכחית, בת שלושה חודשים), מתלוות אליה תופעות לא נעימות. אני חשוף יותר לשפשפת. מרגיש ריח לא נעים מהמפשעה אחרי הזעה. גם לפעמים השתן שלי מריח אחרת, לא טוב. אני תוהה אם זה משהו שצריך לשים אליו את הלב. תודה.

שלום, אין לי תשובה תאורטית לשאלתך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה