קונדילומה-שאלה לד"ר וקסלר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/10/2006 | 23:39 | מאת: מיכל

תודה על הפניה לשאלתי. הייתי רוצה לדעת אם בכל-זאת לא כדאי לחכות , כיוון שבאמת עדיין צצים לי נגעים חדשים או שההפך הוא הנכון וטיפול מוקדם ימנע את הופעתם של נגעים חדשים?

11/10/2006 | 02:09 | מאת: קמיליה

נגעים טבעם להדביק פיסות עור סמוכות לפיכך כדאי לא להמתין ולצרוב מייד. הצריבה נעשית גם ליג היבלת שכך שאם צומחות יבלות לא בראות לעין הם גם נשרפות

שלום, ככל המוקדם כך ייטב. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה