הדבקה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/10/2006 | 18:46 | מאת: עוד שאלה

שכבתי עם חבר שלי אולי 3 פעמים עד שזה התפרץ...הוא בריא ובחיים לא היה לו הרפס או משהו, גם לא בשפתיים.. בכל הפעמים שכבנו עם אמצעי הגנה.. ואני הבחורה היחידה שהוא שכב איתה איך ייתכן שנדבקתי?? יש עוד דרכים להדבק מלבד יחסי מין?? ואפשר להדבק עם קונדום?

שלום, לגבי איזו מחלה את שואלת? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה