השלכות מחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/10/2006 | 00:55 | מאת: השלכות מחלות מין ן

שלום רציתי רק לדעת באיזה מהמחלות מין אשה יכולה לקבל סרטן הנרתיק או הרחם\ שחלות אם לא מטפלים בהם בבקשה את המחלות מין שרק מהן יכול להתפתח סרטן כזה ותוך כמה זמן תודה רבה

שלום, מחלת הקונדילומה הנגרמת ע"י נגיף ה HPV. נגיפים אלו בעלי פוטנציאל לגרימת סרטן באברי המין, בפי הטבעת ובפה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה