זנים 6 ו 11

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/10/2006 | 04:38 | מאת: גדעון

שלום קראתי מאמרים שונים (של משרד הבריאות ושל האגודה למלחמה בסרטן) שהזנים שגורמים ליבלות על אברי המין הזכרי הם זנים מס' 6 ן 11 אך מאידך מצויין שם שזנים אלו אינם גורמים לבעיות טרום סרטניות ,הזנים "הסרטניים" הם 16 ו 18,כך שאם נדבקתי ביבלות אני לא כל כך מבין מדוע מעבר לבעיות האסטטיות אני אמור להורידן. האם הזנים יכולים להתרבות לזנים מסוג אחר ? תודה

שלום, כל הזנים, כולל המסרטנים, יכולים להימצא בכל האברים הנדבקים בשני המינים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה