עדיין לא מבין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/10/2006 | 20:54 | מאת: PPP

שוב שלום בהרבה מקומות כתוב שהנגיפים נעלמים ב90 אחוז אחרי שנתיים אתה לעומת זאת טוען שהנגיפים נעלמים לאחר 3 חודשים ב98 אחוז...?מצד שני אתה אומר גם במאמרים שלך באינטרנט שהמחלה יכולה לשבת בגוף במשך שנים אבל מצד שני גם אומר שזה חולף מהר....איך מתיישבות הסתירות הללו???תודה

שלום, 98% העלמות אחרי 3 חודשים אינה סותרת אחוז קטן של מקרים עקשנים. נקיטת סגנון חיים מתאים המעודד את המערכת החיסונית, מועיל לסילוק הנגיפים מהגוף. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה