הדבקה דרך העור? הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/10/2006 | 11:12 | מאת: anonym

האם אפשר להידבק בהרפס, דרך מגע נשיקה עם רוק על העור בזמן שיש למנשק פצע על השפתיים? אחרי כמה זמן ממועד ההידבקות המשוער צריך להיבדק ? תודה מראש

שלום, בניגוד לקונדילומה, הרפס היא מחלה לכל החיים. זאת הסיבה שאין כ"כ טעם בבדיקת הנוגדנים לדעת אם נדבקת או לא. המחלה מדבקת תמיד גם כשאין פצע. לפי תאורך יכולת להדבק. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה