קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/10/2006 | 09:42 | מאת: מיכל

לפני שבועיים אובחנה אצלי קונדילומה. הרופא אצלו ביקרתי קבע לי תור לעוד חודשיים בלבד בטענה שהמחלה עדיין מתפתחת ויכולים לצאת נגעים נוספים. ברצוני לציין כי אני בת 30, רווקה ונמצאת בשלב בו מציאת בן זוג הינו בראש סדר העדיפויות שלי. מיותר לציין שעד שהבעיה לא תיפתר לא אוכל להכיר מישהו או לצאת עם מישהו. בנוסף לכך אני מוטרדת מהבעיה רוב שעות היום (במצב רוח ירוד ובלי חשק לעשות משהו) וחשה כמצורעת. האם בשל עוגמת הנפש בה אני מצוייה אני רשאית לבקש מהרופא להקדים את הטיפול? (אינני יודעת אף אם התור בעוד חודשיים הוא לטיפול או רק לבדיקה נוספת מאחר ובעת הבדיקה הייתי בזמן מחזור ולכן לא עשיתי בדיקת פאפ). אנא ענו לי.

07/10/2006 | 09:47 | מאת: רזיה

האם את במכבי ?

07/10/2006 | 11:02 | מאת: *

מיכל היי תעברי רופא!!! אם לא מטפלים בנגעים במיידית הם ממשיכים להתרבות. אין צורך לחכות חודשיים להסרת קונדילומות. אם את לא מצליחה דרך הרופא נשים תיפני לרופא משפחה שיפנה אותך לבי"ח אני עברתי 2 טיפולים בלייזר. אחד בבלינסון ואחד במאיר. התחיל עכשיו רבעון . אם לא היית אצלו מתחילת הרבעון 1/10/06 את יכולה לעבור רופא בלי שום בעיה. בהצלחה

שלום, אין כל הגיון פרט לבירוקרטיה לדחות תור במקרה שלך. טיפול מיידי הוא היעיל ביותר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה