הייתי רוצה להבין משהו..

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/10/2006 | 18:33 | מאת: בפאניקה

הרופאת נשים שלי לא עונה לשאלותיי..פשוט הפילו עליי את המילה קונדילומה בלי להסביר לי כלום וללא סבלנות. יש לי שתי שאלות - אם יש את הנגיף בגוף והוא לא התפרץ..האם זה מדבק? ושאלה נוספת.. היה לי רק נגע אחד וזה בשפתיי איבר המין מבחוץ והוא הוסר באמצעות חנקן. האם זה אומר בוודאות שיש לי את הנגיף בגוף? אשמח אם יש דרך אחרת שאוכל ליצור איתך קשר..אני פשוט ממש בלחץ..

06/10/2006 | 18:49 | מאת: בפאניקה

06/10/2006 | 18:54 | מאת: שוקי

חביבתי תרגעי ,מדובר בוירוס שניתן למיגור על ידי חיסול היבלות (עדיף בלייזר) -כמובן שאת צריכה להיות במעקב. דרך אגב באיזו קופת חולים את ?(קראי למטה את מאמר משרד הבריאות) שוקי

06/10/2006 | 19:31 | מאת: ענת

יפית קודם כל באמת תירגעי. אני יוצאת עכשיו לארוחה אין לי כ"כ זמן להסביר לך . אבל שאני אחזור אני בכיף יענה לך על כל השאלות הלחץ לא יעזור מנסיון אגב רק אתמול עברתי טיפול בלייזר ואני עדיין חיה.... :-) יהיה בסדר! ענת

06/10/2006 | 19:37 | מאת: ענת

אני אפתח יותר מאוחר כתובת מייל כדי שתוכלי ליצור איתי קשר. אל תדאגי! ביי בינתיים

07/10/2006 | 01:53 | מאת: ענת

היי טוב אין לי מושג איך הגעתי ליפית אין לי מושג איך קוראים לך בכל אופן תיצרי איתי קשר בכתובת המייל: [email protected] ושם אני אתן לך כתובת של המסנג'ר . ביי בינתיים תהיי רגועה... לילה טוב

07/10/2006 | 02:24 | מאת: בפאניקה

שלום, אני טס לחול עוד 5 שעות ולכן תוכלי לדבר איתי לאחר שאשוב ב 16/10/06. ניתן לדעת אם את מדבקת ע"י קולפוסקופיה מקיפה שתכלול את כל אברי המין, פי הטבעת והפה ולבסוף בדיקת PCR. תוכלי לקרוא בינתיים באתר שלי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה