קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/10/2006 | 17:30 | מאת: בפאניקה

לאחר בדיקה אצל רופאת עור יש לי קונדילומה באיזור המפשעה. ניגשתי לרופאת נשים לבדוק שזה לא התפשט פנימה...והיא אמרה שהיא לא רואה כלום. אמרתי לה שאני רוצה להיות בטוחה שאין כלום...אז היא עשתה לי בדיקת פפס ו HPV..עוד אין תשובות. שאלתי היא ..הייתכן שיש לי קונדילומה (כרובית אחת באיזור המפשעה) אך אני לא נשאית הוירוס? ובדיקת ה HPV תהיה שלילית? אשמח לקבל תשובות כי הרופאה ממש לא סבלנית ולא מסבירה לי.

06/10/2006 | 17:52 | מאת: ענת

היי אם יש לך קונדילומה סימן שיש לך את הוירוס hpv אני עברתי גם טיפול בלייזר להסרת קונדילומה כבר פעמיים. אין צורך להיות בפאניקה גם אני היית כמוך בהתחלה. תטפלי ותהיי במעקב קבוע. אם יש לך שאלות בכיף ענת

שלום, יתכן מצב שיש לך נגיפים ללא נגעים. יתכן גם מצב שעדיין יש לך נגעים וכבר לא נגיפים. ויתכן מצב שיש לך את שניהם. חשוב שיעשו לך קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטעת והפה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה