השאלה הנוספת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/10/2006 | 04:35 | מאת: PPP

שאלתי הייתה עם אני נבדק בPCR ויוצא שלילי לאחר שכבר יצאתי חיובי האם אני אמור לדבר על זה עם כל בחורה שאני בא עימה במגע מיני?האם כל בחורה שאני בא עמה במגע צריכה לדעת כי אולי זה יסכן אותה....אולי היא תצטרך להיות בביקורת בעקבות המגע המיני עימי וכו בעקבות ההדבקות בHPV ???והשאלה השניה היא האם בדיקת הPCR היא מדוייקת ומספיק עדינה?

שלום, אתה רשאי להגיד לה כל דבר, כמו אחרי שהבראת משפעת. בדיקת ה PCR מדויקת למעלה מ 95%. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה