איידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/10/2006 | 19:50 | מאת: זואי

שלום ד"ר. מספר שאלות לי: 1) האם תתכן נשאות של 16 שנה ויותר למחלה ? 2) אני מבינה שכשתורמים דם במגן דוד אדום, או כשנלקחת דגימת דם לבדיקת התאמה לתרומת מח עצם, הם בודקים אם התורם נשא לאיידס, אך האם הם מחוייבים להודיע במידה והתשובה חיובית, חלילה? 3) האם בודקים תינוקות הנולדים בבית החולים לנשאות, או שרק אם יש חשד מיוחד? 4)אילו סימנים ראשונים יש לאיידס אצל תינוקות? תודה.

שלום תשובות: 1.כן 2.כן 3.רק בחשד 4.בבדיקות דם. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה