סיכויי להדבקות מאיידס...הבהרה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/10/2006 | 22:37 | מאת: נוני

תודה על תשובתך ד"ר! אשמח לדעת מדוע במקרה שלי הסיכוי הוא נמוך על מנת להיות רגועה פחות או יותר בזמן ההמתנה לבדיקה כי האמת שאני ממש ממש טרודה. תודה רבה! המקרה שתיארתי : "שלום רב אני מבקשת עזרה בתשובה דחופה...היתי עם גבר שחיכך את איבר מינו בפי הטבעת שלי...הוא ניסה לחדור מעט ממש ואז הפסקתי אותו..הוא גם לא גמר...אני בכל זאת ממש לחוצה פוחדת שאכשהו נידבקתי באיידס...היתי רוצה לדעת בדחיפות אם יש סיכוי שנדבקתי במצב כזה...ואיך זה בדיוק הולך? תודה רבה! " תשובתך: "למרות שהסיכון נמוך בדיקת הדם לאיידס תפיג את חששותיך"

שלום כי לא היו חדירה ושפיכה בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה