קרם אלדרה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/10/2006 | 22:49 | מאת: דוד

ד"ר שלום האם קרם אלדרה הינו אפקטיבי בתוספת לטיפול הלייזר שנעשה רק לאותם מקומות שנבחנו יבלות. האם מריחת האלדרה לאותם מקומות מועדי פורענות יעילה? תודה

שלום טיפול באלדרה באיזורי הכוויות של הלייזר הינו מסוכן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה