שאלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/10/2006 | 19:59 | מאת: PPP

שלום מה שהתכוונתי בשאלתי הקודמת...ובכן נמצאתי חיובי בPCR לHPV האם בהכרח כדי שהנגיף יעלם חייבים להופיע גם נגעים....כי מאז נבדקתי מספר פעמים בקולוסקופיה ולא נמצאו נגעים....???שאלה נוספת עם הנגיפים נעלמים האם אני אמור לספר על זה לכל בחורה עמה אני שוכב? האם זה מסכן אותה?האם בדיקת הPCR מספיק מהימנה כדי שאוכל להניח שאכן החלמתי?

שלום אין קשר בין הנגיפים לנגעים. הם יעלמו ללא קשר להופעת הנגעים. לגבי שאלתך הנוספת איך אני יכול לעזור לך? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה