קילוף על איבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/10/2006 | 01:15 | מאת: אני

לחברי קילוף בעור על איבר המין, קרוב לבסיס. מה זה יכול להיות? האם יכול להיגרם סתם ככה? (הוא טוען שזה עונתי, אבל אנחנו כבר 4 שנים יחד ומעולם לא ראיתי את זה קודם). אם זו פיטריה האם ניתן לנסות לטפל במשחה רגילה נגד פטריות? האם זה מדבק ויכול לעבור אלי?

שלום, קילוף יכול לנבוע מסתם יובש, פטרת, קונדילומה, הרפס, אקזמה ועוד ועוד בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה