הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/09/2006 | 23:56 | מאת: URI

שלום עשיתי בדיקות להרפס 1 ו2 יותר מחצי שנה לאחר קיום יחסי מין עם אישה שאני לא סומך עליה ובשניהם יצאתי שלילי אפשר להרגע אין לי הרפס???

שלום, אף כי ישנם 8 זני הרפס בתכל'ס מדובר על 1 ועל 2 ואם הנוגדנים IGG שליליים אזי טרם נדבקת. ניתן לקרוא על הרפס באתר שלי הרשום כאן מטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה