question

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/09/2006 | 22:14 | מאת: PPP

השאלה שלי היא גם אם אני יוצא שלילי בPCR אז אין HPV כלומר אין מצב שבו יהיו לי זנים אחרים???שאלה נוספת עשיתי קולוסקופיה פעמיים אצל רופא נשים בחודשים האחרונים ולא נראו נגעים האם כדי שהמחלה תרפא חייבים בהכרח שיופיעו נגעים???

שלום, זנים נוספים יתכנו בשכיחות קטנה ביותר. חלקה השני של השאלה לא ברור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה