נוקדה מוזרה על בסיס איבר המין........

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/11/2005 | 21:03 | מאת: אופיר

שלום לך, קוראים לי אופיר ואני בן 17 עוד מעט. יש לי מעין 2 נקודות מוזרות (כמו עיגולים) על בסיס איבר המין.. ויש לי מלא נקודות מוזרות על איבר המין עצמו בצבע העור. אני נורא מפוחד ומתבייש ללכת לרופא עור בגלל ההורים! אני עוד לא קיימתי יחסי מין ולא הייתי במגע מיני עם מישהי עוד......... מה אפשר לעשות? אני נורא נורא מפחד...... תודה רבה

שלום האם הנקודות שטוחות או בולטות? בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

27/11/2005 | 19:33 | מאת: אנונימי

שלום, גם לי יש את התופעה הזאת של נקודות על איבר המין נקודות לבנות כאלה חלקן שטוחות וחלקן לא אך אלו שבולטות הן לא בולטות ברמה גדולה אלא אם אתה נוגע בזה אתה מרגיש מחוספס וכמו אופיר גם אני לא קיימתי עדיין יחסי מין ומאותה סיבה גם אני מתבייש אם תוכל לעזור תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה