שק הריון ללא עובר

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

31/10/2015 | 21:43 | מאת: סיתונית3

מבקשת עזרה! לפני כחצי שעה חוויתי מקרה של הריון מחוץ לרחם, עם ערכי בטא מאד נמוכים. עכשיו אחרי חצי שנה נקלטתי שוב להריון והפעם הבטא היתה גדול מ- 1,000 בתחילת שבוע שמיני התחילו דימומים, ומיד פניתי לרופא ואז הוא בישר לי כי אני נושאת בתוכי שק הריון ללא עובר. נשברתי מאד! מעוניינת מאד ללכת להתיעץ עם רופא מומחה לבעיות כאלה. משהי חוותה דבר כזה ויודעת להמליץ לי על מומחה שמתמחה בבעיות כאלו.

01/11/2015 | 08:22 | מאת: בילה

היי, אני כלכך מבינה לליבך, אחרי תקופה ארוכה וחוסר הצלחות חוזרות ונשנות והמון תסכול פגשתי רופאה מדהימה - היא מומחית לפריון ופשוט הבנאדם הכי מכיל שיש. היא עשתה לי מעקב מסודר והתעקשה שאעשה את כל הבדיקות שלפניה בכלל לא ידעתי שקיימות. אני מציעה לך ללכת אליה ליעוץ, דוקטור קלריס נהרי יש לה קליניקה ברעננה. שווה לך זה פשוט משהו אחר! המון בהצלחה.

11/11/2015 | 23:43 | מאת: דנהנהנה

בס"ד היי בילה יש אפשרות שתמני את שמות הבדיקות שנתנה לך הרופאה ? כדי שאדע גם לבקש תודה

02/11/2015 | 14:51 | מאת: מטופל"שית

אני מסכימה עם בילה, צריך ללכת לרופא מומחה לפריון שיתן לך לעשות את כל הבדיקות הנדרשות. האם להריונות נקלטת טבעי?

02/11/2015 | 20:36 | מאת: סיתונית3

כן! נכנסתי טבעי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה