עזרה בהחלטה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/08/2015 | 11:58 | מאת: דרושים

שלום לכולן. אשמח לעזרה מהירה להחלטה נכונה. אני בת 45 בעוד חודש, עם בת מדהימה שנולדה אחרי 7 שנים של טיפולים. מכבי סגרו את הברזים, כלומר אין לי אישור מהם לטיפול הרופא זורם איתי לעוד טיפול פרטי. מה אתן חושבות? אומנם יש לי החזר מביטוח פרטי כך שכל התהליך אחרי ההחזרים יעלה משהו כמו 10,000 ש"ח. משהו אומר לי בלב, אולי זה הרצון הרב אולי זו האמונה הגדולה, אך אני מאמינה שהבת שלי תקבל אח או אחות. אני חושבת על טיפול אחרון ודי. אך מתלבטת מבחינה כלכלית. אולי למישהי יש למכור אוביטרל או צטרוטיד במחיר נורמאלי? אשמח לעזרה תודה

19/08/2015 | 15:19 | מאת: מטופל"שית

אם השיקול הוא רק כלכלי מבחינת עלויות הטיפול ותרופות אז אני בטוחה שתמצאי פתרון. יש המון מקומות בהם אנשים תורמים תרופות פוריות. בהצלחה.

20/08/2015 | 01:17 | מאת: שרון

בת כמה הבת שלך? ומי מבטיח שעוד טיפול אחד וזה יצליח?אולי זו גחמה של רופא פרטי להוציא ממך כסף. מהי בעיית הפוריות שלכם? האם ניסיתם עוד מומחה? אולי עדיף תרומת ביצית שמגדילה את הסיכוי ויש לה לה מימון ממכבי. בהצלחה!!!

22/08/2015 | 02:58 | מאת: חן

01/09/2015 | 01:03 | מאת: אני

יש לי אוביטרל. אשמח למסור. צרי קשר אם את מעוניינת (רק אציין שהתוקף הוא עד סוף ספטמבר הקרוב)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה