מיואשת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/08/2015 | 14:30 | מאת: יפית

שלום! אני בת 39 מזה כשנה מנסה להכנס להריון באופן טבעי,הרופא שלח אותי לפרופיל הורמונלי והתצאות ממש לא טובות ,רזרבה שחלתית נמוכה מאוד,הייתי אצל רופא במסגרת הקופה,במשך חודשיים נתן לי מונפור במינון גבוהה כיוון שהתגובה לא הייתה טובה,זקיק אחד ,אמר שהסיכויים קלושיים והציע תרומת ביצית!שבר את רוחי לחלוטין!!יש כאן מישהי עם רזרבה שחלתית נמוכה שהצליחה בהפריה להביא ילד לעולם!!עזרה בבקשהההההה

09/08/2015 | 11:31 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום ובתקווה לשהות קצרה איתנו! קודם כל אני שולחת לך חיבוק ענק ((())) אני בטוחה שהפגישה עם הרופא היתה קשה ומייאשת! אני מבינה את מה שהרופא אומר יחד עם זאת לא הייתי מרימה ידיים עדין - אולי להחליף סוג של הורמונים (אצלי למשל התגובה בין גונאל מונופור היתה שונה לחלוטין), כמה פרוטוקולים כבר ניסית? ואם יש ביצית אחת לא שווה להפרות אותה בכל מקרה? אולי שווה למצוא רופא מומחה שינסה עוד איזה פתרון אחד או שניים לפני תרומת ביצית ...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה