יחס מגעיל של רופא

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/07/2015 | 21:18 | מאת: גל

היום עברתי הזרעה והרופא היה חסר סבלנות. הוא ממש צעק עליי והייתי לחוצה וכאובה. אני שונאת אותו. הרגשתי ממש בושה ומצוקה. אני שוהאת את הטיפולים האילו. אני חא חולה למה אני צריכה את זה.

07/07/2015 | 21:42 | מאת: מטופל"שית

מעצבן לשמוע. לצערי אנחנו מכירים מקרוב את העובדה שיש רופאים חסרי סבלנות דווקא בתהליך רגיש שכזה. האם זה רופא של הקופה? אולי שווה לבדוק רופא אחר. זה לא אמור להיות ככה!

07/07/2015 | 22:11 | מאת: מישהי מפעם

הרופא שלי בעל שם מהולל. שהגענו לרגע האמת את המוות הוא עשה לי. בכל זאת המשכתי איתו כי חא היה לי כח לרופא חדש. זו תקופה קשה. אחר י שיולדים כבר אף אחד לא זוכר מה עברת רק הלב. שולחת לך כוחות ואמן ותתחזקי. וזה באמת לא סוף העולם להחליף רופא. אפילו בקופה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה