מישהי עברה הסרת חצוצרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/06/2015 | 19:30 | מאת: קרני

מישהי עברה ניתוח להסרת חצוצרה . ובאמת עזר לה להיכנס להריון .? הרופאים אומרים שהנוזל בחצוצרה זה מה שמפריע לעובר להיצמד .

13/06/2015 | 20:41 | מאת: קרן

אני אישית לא, אבל מכירה מישהי שכן והיא נכנסה להיריון מיד בטיפול שאחרי (אחרי לא מעט כישלונות). וגם בסיבוב השני אחרי הלידה היא נכנסה להיריון בניסיון הראשון. וגם נתקלתי בפורומים בכמה וכמה מקרים כאלה. אז כן, נוזל בחצוצרה בהחלט יכול להפריע לקליטה. אם תחליטי ללכת על זה, מאחלת לך שההצלחה אחר כך תבוא מהר. המסע שאת עוברת כבר התארך הרבה יותר מדי :-(

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה