בנות ... רגע לפני שמתייאשת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/04/2015 | 08:51 | מאת: שירן

אני בת 39, יש לי שני ילדים ואני ממש רוצה שלישי, בIVF האחרון הטיפול הופסק כיוון שהיה רק זקיק אחד, הרופאים לא יודעים להסביר למה לא מצליחה להכנס להריון טבעי. עכשיו מכבי שממילא ממנים פחות מחצי בילד שלישי התחילו להערים קשיים במתן ההתחיבות ובנתיים אין לי אישור צריכה לעשות פרופיל הורמונאלי חדש למרות שיש לי תוצאות מלפני כמה חודשים בקיצור מתחילה ממש להתייאש. משהי יכולה להמליץ על אלו שהן פעולות מזונות אפילו קמעות כל מה שיכול לעלות על דעתכן על מנת שאוכל להעלות את הסיכוי שלי להריון אולי אקלט טבעי או על מנת לשפר את הFSH שלי ונדרשת לי עוד בדיקה AMH משהו כזה. קראתי שאפשר להוריד חומציות בנרתיק לדוגמא איך עושים את זה ??

29/04/2015 | 23:31 | מאת: מישהי מפעם

קודם כל תורידי לחץ. האם יש לך מחזור.סדיר? האם עברת פרוטוקול ארוך? מה הרופא שמטפל בך אומר? צריך הרבה אורך רוח בשביל התהליך הזה. זה לא פשוט. הייתי שם ואני יודעת. תחשבי חיובי העיקר . מחזיקה לך אצבעות. אמן!

30/04/2015 | 08:27 | מאת: קרן

כמה טיפולים עברת? האם הפרוטוקול שונה אחרי כמה כישלונות? חוץ מהטיפול האחרון שבו היה רק זקיק אחד, איך היו שאר הטיפולים? חודש אחד גרוע לא מעיד על בעיה. את צעירה בכמה שנים טובות מכדי להתייאש

30/04/2015 | 12:38 | מאת: מטופל"שית

האם ההריונות הראשונים היו טבעיים או גם IVF? האם יש בעיה מוגדרת? בכל מקרה יש לי חברה בגילך שגם אחרי 2 בנות לא הצליחה במשך כ-7 שנים להיקלט וכבר היתה בהכנות לטיפולים ואז היא החליטה ללכת לאיזה שהוא טיפול אלטרנטיבי ששינה תזונה וויטמינים וכאלה... ואחרי 5 חודשים היא נקלטה טבעי. שווה לנסות. אם יעניין אותך אוכל להביא להשיג לך את הטלפון.

03/05/2015 | 13:33 | מאת: שירן

שני הילדים שלי הם מטיפולים, ופרוטוקול ארוך הרופא לא רוצה כיוון שסבור שהוא מסכן אותי מבחינת גירוי יתר. אחרי התוכנית שהיתה בשבוע שעבר בעלי לא רוצה בכלל להמשיך לנסות בגלל שמסוכן ואני פוחדת שרודפת אחרי רוח רפאים והילד השלישי לא יקרה, ואני רוצה נורא רוצה ילד זה מוזר אבל בדיוק כמו שרציתי את הראשון וזה כואב, זה ככ כואב בלב מרגישה כאילו בוצע את הבשר החי ומועקה כבדה של 10 טון משקולת על הלב. כן הייתי מנסה כל דבר ... אולי יקרה נס, מנסה להתמיד ביוגה כל יום מנסה לאכול יותר בריא ואם יש עוד משהו אשמח לשמוע וטלפון כמו שמטופלשית הצעת. מניחה שהכאב זו חוויה משותפת

05/05/2015 | 01:39 | מאת: לשירן

כל כך מבינה אותך. את מפחדת מתחושת ההחמצה כי זה עכשיו או לעולם לא. אולי תנסי להחליף רופא. יש לך מחזור סדיר? מה.הבעיה בגינה את לא נכנסת להיריון? הלוואי וזה יצליח.

05/05/2015 | 02:53 | מאת: לשירן

על סמך מה הרופא אוצר שפרוטוקול.ארוך.יביא אותך לגירוי יתר? האם התנסית בזה?

05/05/2015 | 13:30 | מאת: שירן

ועד הטיפול האחרון שהיה לי זקיק וחצי כפי שכינה זאת הרופא לא היתה לי בעייה מוסברת

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה