בקשר לתרופות פריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/12/2014 | 14:01 | מאת: טליה

שלום רב אני טליה בת 26 , יש לי שאלה , החודש הזה הייתי אמורה להתחיל בטיפול הפריה חוץ גופית ובסוף לא התחלתי , ואני כבר קניתי את כל התרופות שהתבקשתי לקנות , השאלה שלי האם אני יכולה להשתמש בתרופות בחודש הבא או עלי להחליף אותן בבית מרקחת כי קראתי על תרופת " האובטריל" אפשר לאחסן רק במשך שלושים יום ,או בכלל זה לא משפיע כיוון שהן עדיין סגורות ,אשמח לתשובה בהקדם האפשרי כי אני מאוד לחוצה

29/12/2014 | 15:24 | מאת: קרן

כל עוד הן סגורות ומאוחסנות כנדרש (אוביטרל לדוגמה במקרר) אין שום בעיה. יש עליהן תאריך תפוגה, בדרך כלל בעוד כמה שנים מעכשיו, והן טובות עד אז. שיהיה בהצלחה!

12/01/2015 | 16:12 | מאת: מיטל

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה